Potrebna nam je KONOBARICA.

Datum objave Feb 15, 2024 | Pregledi: 253 | Broj: #219171
Cena:   1100e
Telefon:   +38163697934
Tip oglasa:   Ponuda

Za posao na ostrvu Mljet, potrebna nam je KONOBARICA. Potrebno iskustvo u radu i znanje engleskog jezika, dok je znanje nemačkog ili italijanskog jezika prednost. Radi se do 15.11. Radno vreme je 9h. Plata je 1100e+deo bakšiša.
〽️ Za rad u restoranu, u mestu Kaprije, potrebna nam je KONOBARICA. Potrebno iskustvo u radu kao i znanje engleskog i hrvatskog jezika, radi se služenje pića. Radno vreme je 8h dnevno, nekada se radi i kraće, slobodni dani po dogovoru. Plata je 1000e.
〽️ Za rad u lokalu u centru Rovinja, potrebna nam je KONOBARICA. Poželjno je iskustvo u radu, dok je poznavanje engleskog jezika obavezno. Radno vreme je 9-10h dnevno. Početak rada je odmah, a radi se do kraja oktobra meseca ili sredine novembra meseca. U avgustu, septembru i oktobru mesecu plata 1200e+ bakšiš. Postoji mogućnost dogovora za stalni radni odnos.
〽️ Za rad na duži vremenski period u Kamniku, u Sloveniji, potrebna nam je KONOBARICA-ŠANKERICA. Početak rada je što pre, po dogovoru sa poslodavcem. Potrebno je iskustvo u radu, kao i znanje engleskog jezika. Radno vreme je 8h dnevno, 5 dana u toku nedelje. Plata za navedeno radno vreme je 1000e+bakšiš (koji se deli sa koleginicom ukoliko zajedno radite smenu).
〽️ Za rad tokom cele godine potrebna nam je KONOBARICA, za rad u manjem kafiću koji se nalazi u Biogradu na moru. Poželjno je iskustvo u radu, kao i znanje engleskog jezika. Radi se služenje pića, pripreme kafa, naplata. Početak rada je po dogovoru sa poslodavcem. Radno vreme je 8h dnevno, uz jedan slobodan dan u toku nedelje. U toku zime se radi u jednoj smeni, te je plata 900e+ bakšiš; dok se u letnjem periodu radi u dve smene i plata je 1100e+ bakšiš.

Kontakt Info
Ime: european jobs
Adresa: Beograd
Telefon: 38******** Prikaži broj
Još oglasa ovog korisnika
Email oglasivača

Unesite tekst prikazan na slici u polje ispod.
Mogući znakovi su mala slova od a do h
i brojevi od 1 do 9.